Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut, kotihoito, Kaarina ja Paimio

Hakuaika päättyy  15.7.2024 23:59

Etsimme vakituisiin tehtäviin Kaarinan ja Paimion kotihoitoon.

Kaarina, sairaanhoitaja (vuosilomasijaistaja) ja lähihoitaja
Paimio, sairaanhoitaja ja lähihoitaja


Kaarinan kotihoito operoi Kaarinan ja Piikkiön alueella. Toimistomme sijaitsevat Kaarinan keskustassa, Hovirinnassa ja Piikkiössä. Paimion kotihoito toimii koko Paimion alueella kahdessa tiimissä.

Kotihoidon työ on liikkuvaa, monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa työskennellään osana moniammatillista työyhteisöä. Vaikka kotikäynnit tehdään pääsääntöisesti yksin, voit aina tarvittaessa konsultoida kollegaa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa yksinasuvia ikäihmisiä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, hoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus yhteistyössä tiimin sairaanhoitajan kanssa. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 561€/ kk.

Kaarinan kotihoitoon haettavan sairaanhoitajan tehtävänä on toimia vuosilomasijaistajana alueen muiden tiimien sairaanhoitajille. Paimion kotihoidon sairaanhoitajan toimii tiimin sairaanhoitajana.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus yhteistyössä tiimin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on itsenäistä, monipuolista ja vastuullista. Työ on päivätyötä arkisin. Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2 919,54 €/kk. Vuosilomasijaistajan tehtävään on saatavilla rekrytointilisää 233,56 €/kk, 6kk ajan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, muutosmyönteisyyttä ja itsenäistä harkintakykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Kaarinan alueen kotihoito valittiin asiakkaiden ja omaisten toimesta vuonna 2022 kolmen parhaan kotihoidon joukkoon THL:n valtakunnallisessa kyselyssä.

Liity joukkoomme ja ota ensimmäinen askel kohti merkityksellistä ja palkitsevaa työtä. Odotamme innolla, että pääset jakamaan osaamistasi ja lämpöä asiakkaidemme hyväksi. Kaupan päälle timanttiset työkaverit.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Ikääntyneiden palveluiden rekrytointi

ikapalveluidenrekry@varha.fi

p. 040 578 5892 (arkisin klo 9-15)

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan