Sairaanhoitaja ja lähihoitaja (keikkatyöt) - Limingan kunta

Limingan kunnan perusturvapalveluissa on jatkuva rekrytointi sairaanhoitajien ja lähihoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Tarvitsemme sijaisia terveyskeskukseen avovastaanotolle ja vuodeosastolle sekä kotihoitoon ja tehostettuun palveluasumiseen eripituisiin sijaisuuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää, aktiivista työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta alalle.

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Limingan kunnan perusturvapalveluiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden mittaisiin määräaikaisuuksiin ja lyhyisiin sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Sairaanhoitajan sijaisuuksiin edellytetään sairaanhoitajan opintoja 140 opintopisteen verran ja lähihoitajan sijaisuuksiin lähihoitajan opintoja 120 osaamispisteen verran. Sairaanhoitajan opintoja suorittanut voi toimia lähihoitajan sijaisena, jos työnantaja arvioi hänen osaamisen riittäväksi.

Lähetettyäsi hakemuksen otamme sinuun yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastuu- ja tehtäväalueiden esimiehet- katso yhteystiedot www.liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Perusturvapalvelut

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat