Sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja kesätyö 2020 - Vaasan kaupunki

Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, sosiaali- ja terveystoimen huippuporukka etsii joukkoonsa kesäsijaisia kesälle 2020!

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Meillä pääset tekemään tärkeää työtä.
Tarjoamme kesätyötä kaupunginsairaalassa, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, kotisairaala- ja kotisairaanhoitoyksiköissä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön ja tukena työssäsi on osaava tiimi.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä, 140 op.

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja missä yksikössä olet kiinnostunut työskentelemään.
Kesätyöhaku on käynnissä 30.4.2020 asti. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Ota yhteyttä rekrytointiin, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Marjo Ahlskog, +358407769272(terveyspalvelut, kaupunginsairaala, kotisairaala ja kotisairaanhoito)
Niina Kujanpää, 0401950091 (palveluasuminen)
Riikka Silorinne, 0405053743 (palveluasuminen)

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.