Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Jalmariin osastolle J31 - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Haluatko työskennellä osana iloista ja osaavaa työyhteisöä? Tervetuloa työkaveriksemme kuntoutussairaala Jalmariin!

Meillä on avoinna SAIRAANHOITAJAN vakituinen työsuhde osastolla J31. Erityisosaamistamme ovat vaativa ja nykyaikainen haavanhoito sekä infektiosairauksien hoito. Osastomme potilaat tulevat meille jatkohoitoa ja kuntoutusta varten pääosin Päijät-Hämeen keskussairaalan eri osastoilta.

Työ meillä on asiakaslähtöistä hoito- ja kuntoutustyötä moniammatillisessa tiimissä. Haluamme tukea potilaidemme voimavaroja ja työskentelemme kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana vastaten omalta osaltasi kokonaisvaltaisesta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista potilaan voimavaroja tukien. Meillä pääset myös kehittämään osaamistasi haavanhoidossa osaavan tiimimme tuella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hyvän perehdytyksen sekä mukavan työyhteisömme ja kannustavan esimiehemme tuen. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme niin kokeneen konkarin kuin työuran alkutaipaleella olevan sairaanhoitajan. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työskentelet kolmessa vuorossa. Voit aloittaa työt 7.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työkaveriltamme toivomme asiakaslähtöisyyttä ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi hyviä työyhteisötaitoja ja valmiuksia toimia eri verkostoissa. Katsomme eduksi kiinnostuksen haavanhoitoon sekä positiivisen asenteen ja innokkuuden kehittämistyöhön. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tervetuloa kehittämään hoitoa ja kuntoutusta kanssamme huippuun työyhteisöön!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Mirkka Kaukanen
puh. 050 398 7556
mirkka.kaukanen@phhyky.fi

Lisätietoja

Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari J31

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat