Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Jalmariin vuodeosastolle J21 - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA (2) vakituiseen työsuhteeseen kuntoutussairaala Jalmariin.

Sairaanhoitajana työskentelet vuodeosastolla moniammatillisen tiimin jäsenenä. Osastolla J21 hoidetaan ja kuntoutetaan äkillisesti sairastuneita aikuisia perusterveydenhuollon potilaita. Hoidon ja kuntoutuksen tavoitteena on nopea ja turvallinen kotiutuminen.

Työskentelet yhdessä moniammatillisen tiimin, potilaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa potilaan parasta ajatellen. Hoito ja kuntoutus perustuvat yhdessä laadittuun hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan. Osastollamme on erinomainen yhteishenki ja täällä on mukava tehdä töitä.

Potilaat tulevat osastollemme pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalan tarkkailu- ja päivystysosastoilta sekä Akuutti24:stä. Potilaita tulee osastolle myös kotihoidon lääkärin lähetteellä. Potilaat tulevat osastolle usein yleistilan laskun ja infektioiden, kaatumisten ja murtumien, turvattomuuden tai muistisairauden takia. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on kuudesta yhdeksään vuorokauteen. Potilaiden tyypillisimpiä diagnooseja ovat erilaiset tulehdukselliset sairaudet, sydän- ja verisuonisairaudet sekä hengityselinten sairaudet. Tärkeää hoitotyössä on potilaan kuntoutumisen tukeminen potilaan omia voimavaroja hyödyntäen.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48§:n sekä 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Kokemus akuuttihoitotyöstä ja/tai kuntoutumisen tukemisesta katsotaan sinulle eduksi.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Kiinnostuitko? Liity hyvään porukkaan tekemään yhdessä laadukasta ja alati kehittyvää hoitotyötä!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Terhi Paaso-Rantala
puh. 050 5381023
terhi.paaso-rantala@phhyky.fi
Apulaisosastonhoitaja Päivi Mäkipää
puh. 044 4163177
paivi.makipaa@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Geriatrinen osaamiskeskus, Perusterveydenhuollon sairaalapalvelut, Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari, Akuutti ja kuntoutus, J21

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat