Sairaanhoitaja Janakkalan sairaalaan - Janakkalan kunta

Sairaanhoitaja Janakkalan sairaalaan - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalan sairaalaan SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olisitko se sinä? Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä!

Janakkalan sairaalassa työskentelet Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat työkaverit tiimityön tueksi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin.

Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme kuntouttavassa hoitotyössä. Otamme käyttöön sähköisiä palveluja asiakaslähtöisesti ja osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin. Sairaalassa on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Potilaan keskimääräinen hoitoaika meillä on 10 hoitopäivää. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa.

Olemme joustava ja kannustava työnantaja, joka arvostaa positiivisuuttasi, hyviä työelämätaitojasi ja työhön sitoutumistasi. Myös monipuolinen osaamisesi ikääntyneiden parissa, kokemuksesi sairaalatyöskentelystä sekä halusi tehdä kuntouttavaa hoitotyötä kiinnostavat meitä.

Sairaanhoitajan tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan/terveydenhoitajan laillistusta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2479,91 e. Työ on kolmivuorotyötä.

Työt alkavat syyskuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Valitun on ennen toimen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Kiinnostuitko?
Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 12.8.2019 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut pidetään viikolla 34 ja kutsun haastatteluun saat puhelimitse viikolla 33.
Lisätietoja sinulle antaa mielellään apulaisosastonhoitaja Sari Rautiainen 03 6801403.
Meihin voit tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi, www.janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan