Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Jokihovi) - Jyväskylän kaupunki

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 22.8-31.12.2022 aikavälille Jokihovin yksikköön. Työ on jaksotyötä ja 2- vuorotyötä.

Jokihovissa on muistisairaiden ryhmäkotiasumista. Asukaspaikkoja on 38. Ensimmäisessä kerroksessa toimii erityismuistiyksikkö kuudelle asukkaalle. Muistiyksikön toiminta aloitettiin maaliskuun lopulla 2021.
Talon toiminnasta vastaa palveluesimies, joka yhdessä henkilökunnan kanssa huolehtii asukkaiden toimintakyvyn ylläpitämisestä, hyvästä elämänlaadusta sekä turvallisesta ja laadukkaasta hoidosta. Yksikössä tehdään toimivaa, moniammatillista tiimityötä yksilövastuisen ja asukkaan toimintakykyä tukevan hoitotyön periaatteiden mukaisesti.

Etsimme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Toivomme myös, että sinulla on ammatillisista kiinnostusta laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamiseen ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen.


Tarjoamme sinulle:
- Hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavat
lääkeluvat yksikössä
- Moniammatillisen ja -muotoisen työyhteisön, jossa työntekijän
osaamista arvostetaan
- Jyväskylän kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
- Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.
- Kotihoitoon tai palveluasumiseen tehdyistä uusista työsuhteista tarjoamme myös REKRYBONUKSEN, joka on työsuhteen pituudesta riippuen 75e (vähintään 6 päivää) tai 150e (vähintään 12 päivää)
-REKRYLISÄN 100e/kk vuoden 2022 loppuun asti

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä. Eduksi katsotaan hygieniapassi ja aiempi kokemus ja kiinnostuneisuus muistisairaiden asiakkaiden kanssa tehtävästä hoitotyöstä ja arjen kuntoutuksesta sekä mahdolliset muistisairaisiin asiakasryhmänä liittyvät opinnot.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.


Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.


Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Pirkko Rasi-Koskinen p. 050 311 8572 tai rekrytointiasiantuntija Saga Lampinen p. 050 477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Työnantajakuvaus

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat