test
Sairaanhoitaja/ Jukola, tehostettu palveluasuminen - Tampereen kaupunki

Koukkuniemen vanhainkodissa Jukola-talossa työskennellään ikäihmisten ympärivuorokautisessa tehostetussa palveluasumissa. Talomme sijaitsevat aivan Näsijärven rannassa lähellä keskustaa. Meillä on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja näitä toivommekin hyödynnettävän asukkaiden kanssa

Haemme sairaanhoitajaa Jukolan tehostettu palveluasumisen yksikköön vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä sairaanhoitajana tehtäväsi on asukkaiden hoito kuntouttavalla työotteella. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden voinnin seuranta, lääkehoidon toteuttaminen ja hoitotoimet asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Työ ryhmäkodissa on yhteisöllistä, kuntouttavaa työotetta ja kinestetiikkaa noudattavaa. Asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti, mutta huomioidaan laadukas elämän loppuvaiheen hoito. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä sisältäen asukkaiden aktiivisen arjen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen. Työ on jaksotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön, jonka kanssa työpäivistä saa nauttia.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe - Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, KIPU, IV, rokotuslupa ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Lötjönen, puh. 040 806 4852. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Lötjönen, puh. 040 806 4852. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat