test

Sairaanhoitaja Kaaville

Hakuaika päättyy  8.12.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, kaipaatko maaseudun rauhaan? Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Kaavin vuodeosastolle sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteisiin. Työ alkaa 1.1.2024.

Keitä me olemme?
Kaavin osasto on 22 paikkainen akuuttiosasto, jossa hoidetaan Pohjois-Savon hyvinvointialueen Keskisen alueen lyhytaikaista sairaalahoitoa ja kuntoutushoitoa tarvitsevia potilaita. Osastollamme työskennellään moniammatillisessa tiimissä monipuolisten potilastapausten parissa.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sairaanhoitajan työ osastolla on hoitotyön asiantuntijana toimimista, hoitotyön kehittämistä sekä työn organisointia. Työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö ja potilaan hoidon koordinointi koko hoitoprosessin ajan. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, muutosvalmiutta ja hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on potilaslähtöinen ja reipas työote sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi ja hoitotyötä.

Mitä tarjoammme sinulle?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 666,08 €/kk + lisät. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme Epassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon, henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä sekä Valviran rekisteritieto.

Muuta huomioitavaa
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville -
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.

Sinulle on paikka sydämessä.
-Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi-


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Osastonhoitaja Anu Räsänen 0447183034

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan