Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  24.7.2024 15:00

Sairaanhoitajan sijaisuus Suomussalmen terveyskeskussairaalassa

Haemme sairaanhoitajaa Suomussalmen terveyskeskussairaalaan ajalle 19.8.-31.12.2024.

Yksikkömme on 22 paikkainen perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan mm. usean erikoisalan jatkohoitopotilaita, akuutteja infektio potilaita ja saattohoitopotilaita. Työ on kolmivuorotyötä.

Tule meille töihin mukavaan työyhteisöön. Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta, osaamista toimia tiimissä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työkokemus akuuttisairaanhoidosta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Pätevän sairaanhoitajan palkka on 2917,28 €/kk. Opiskelijoiden palkkaus määräytyy suoritettujen opintopisteiden mukaan.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Virve Moilanen, puh. 044 797 0522, virve.k.moilanen@kainuu.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan