Skip to main content
test

Karviaisen kotihoidossa, Karkkilan toimipisteessä on nyt haettavana vakituinen sairaanhoitajan vakanssi.

Etsimme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut haasteellisesta ja monipuolisesta hoitotyöstä asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa toteutetaan vastuuhoitajuutta ja moniammatillista tiimityöskentelyä. Työtä tehdään nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä työn kehittämishalukkuutta. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. kotihoidon asiakkaan hoidon tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä hoitotyön asiantuntijana. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämätön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.
Tehtävää täytettäessä huomioimme myös valmistuvat sairaanhoitajat. Palkkaus 2732,58 €/kk ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on jaksotyö.
Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla Tartuntatautilain §48 mukainen rokotussuoja. Täytämme vakanssin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin klikkaa "Hae työpaikkaa" -kohdasta ja jätä hakemuksesi samantien. Työavain 469925.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Aila Ollila +358 505 222 681 tai
sähköpostilla; etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Kotiin annettavat palvelut, Karkkilan kotihoito (kh3)

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat