test
Sairaanhoitaja (kasvatus- ja perheneuvonta) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kasvatus- ja perheneuvontaan ajalle 1.12.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 16.10.2022.

Kasvatus- ja perheneuvonta on sosiaalihuoltolain mukaista toimintaa. Se perustuu vapaaehtoisuuteen ja on asiakkaalle maksutonta. Jakson tavoitteet laaditaan yhteistyössä perheen kanssa. Palveluun pääsy ei tällä hetkellä edellytä sosiaalitoimen asiakkuutta. Tiimi, johon nyt haetaan sairaanhoitajaa, palvelee sairaanhoitajatyön osalta osin koko Essoten alueen 7-12 -vuotiaita asiakkaita ja heidän perheitään. Tiimiin kuuluu perheohjaajia, psykologeja, lääkäreitä, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitajia sekä perheterapeutti.

Sairaanhoitajan perustyötä kasvatus- ja perheneuvonnan tiimissä on perusterveydenhoitotasoinen 7-12 -vuotiaiden lasten mielenterveystyö. Sairaanhoitaja arvioi ja toteuttaa lyhytkestoisia hoitosuhteita 7-12 -vuotiaille lapsille, joilla on lievä mielenterveyden häiriö. Hän toteuttaa myös neuropsykiatrista valmennusta, jos lapsella on lievä tai keski-vaikea neuropsykiatrinen häiriö ja toimii hoitotyön asiantuntijana erilaisissa työhön liittyvissä verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään voimassa oleva ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi luetaan myös kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, ryhmien vetämisestä Lifecare- potilastietojärjestelmäosaaminen sekä Nepsy osaaminen. Kyky työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluesimies Leila Hammarberg, puh. 040 359 7370, leila.hammarberg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Jääkärinkatu 33, 50130 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat