test
Sairaanhoitaja, Katajapuu - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nuorten kuntoutumisyksikkö Katajapuuhun Eksoten Aikuisten monialaisiin palveluihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nuorten aikuisten kanssa tehtävän psykososiaalisen työn kentällä kuntouttavissa asumispalveluissa. Tehtävä sijoittuu Nuorten aikuisten palveluiden monialaiseen toimintayksikköön, jossa nuoren tukena on tarvittaessa moniammatillinen ja laajalle verkostoituva tiimi.

Sairaanhoitajana toimit oman alasi asiantuntijana nuoren aikuisen kuntoutumisen tavoitteellisena tukijana ja edistäjänä. Työ sisältää arkipäivän toiminnoissa tapahtuvaa kuntoutumisen suunnittelua, tukemista ja ohjaamista, suunnitelmallista työskentelyä nuoren tavoitteiden tukemiseksi, työtä nuoren verkostoissa, ryhmien ohjaamista sekä lääkehoitoa. Koko henkilöstömme on koulutettu systeemiseen ja suhteita luovaan työtapaan ja arjessamme toimii systeeminen tiimi. Työyhteisön jäsenet ovat kuvanneet yhteisöämme muun muassa avoimeksi, rennoksi ja toisia kannustavaksi.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa ja eduksi on, mikäli olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta mielenterveys-, päihde- ja/tai psykososiaalisesta kuntoutuksesta. Tehtävään valittavalta odotetaan innostusta nuorten aikuisten parissa tehtävään psykososiaaliseen työhön ja sen kehittämiseen.

Tehtävän aloitusyksikkö on Katajapuu, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävään valitun tulee esittää 30 päivän sisällä valinnan tiedoksi saatuaan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Pyydämme huomioimaan, että haastattelut on suunniteltu toteutettavaksi 25.1.2022.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Liisa Hellemo, p. 0400 383 881, liisa.hellemo@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten aikuisten palvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Juurakkokatu 1-3 A, 53810 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat