Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/kätilö, Naistenklinikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme iloiseen, ammattitaitoiseen ja moniammatilliseen tiimiimme syksyn ja talven sijaisuuksiin hoitotyön ammattilaisia (kätilöitä tai sairaanhoitajia) perheiden ja vastasyntyneiden osastolle ja kätilöitä synnytyssaliin Tyks Naistenklinikalle.

Hoitotyö Naistenklinikalla perheiden parissa on yksilöllistä ja itsenäistä. Tehtävänkuva on laaja, ja muotoutuu työskentelypaikan mukaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään kätilön ammattitaitoa ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa.

Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen ja -harjoittelun Naistenklinikalla tai Lastenklinikalla.

Naistenklinikka on työpaikkana jatkuvasti kehittyvä. Moniammatillinen henkilökuntamme tekee työtä sydämellään perheiden parhaaksi. Meillä syntyy vuosittain yli 4000 lasta. Hoidamme alueemme normaalit ja erityistä osaamista vaativat raskauden ja synnytykset.

Etsimme joukkoomme lisää hoitajia, jotka tekevät työtä sydämellään. Olet etsimämme henkilö, mikäli koet sydämen asiaksesi antaa tukea äidille ja koko perheelle matkalla raskaudesta vanhemmuuteen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista, työnkuvasta, palkkauksesta ja sairaanhoitopiirin eduista saat synnytyssalin osastonhoitajalta Mari Soini (mari.soini@tyks.fi) ja perheiden ja vastasyntyneiden osaston osastonhoitajalta Anne Murtojärvi (anne.murtojarvi@tyks.fi).
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 7 Naistenklinikka, TO7B Raskauden- ja synnytyksen hoito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat