Haemme iloiseen, ammattitaitoiseen ja moniammatilliseen tiimiimme kesätyöntekijöitä SAIRAANHOITAJAN/KÄTILÖN tehtäviin naistentautien poliklinikalle ja osastolle.

Tarjoamme erikoissairaanhoitoa Varsinais-Suomen naistentautien potilaille mukaan lukien raskauden keskeytysten ja keskenmenon hoito. Erityisosaamisalueitamme ovat endometrioosin ja miehestä johtuvan lapsettomuuden hoito sekä gynekologisen syövän hoito. Lisäksi naistentautien erikoisalapäivystys toimii virka-aikana poliklinikalla ja virka-ajan ulkopuolella osastolla.

Poliklinikan toiminta koostuu erikoisalan vastaanottotoiminnasta sekä polikliinisen kirurgian yksiköstä. Osastolla hoidetaan leikkaus- ja päivystyspotilaiden lisäksi raskaudenkeskeytys- ja keskenmenopotilaita aina raskausviikolle 20 asti sekä koko erityisvastuualueen vaativan naistentautien syöpäkirurgian potilaat.

Työmme on monipuolista ja mielenkiintoista. Poliklinikalla työskennellään arkisin virka-aikaan ja osastolla tehdään töitä kolmessa vuorossa. Potilaiden hoito osastolla on tiimityötä ja vuoroissa työskennellään pääsääntöisesti työpareina.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut osaamisesi kehittämisestä naistentautien, leikkaus- sekä syöpäpotilaiden monipuolisessa hoidossa joko avohoitotoiminnoissa tai osastolla.

Tässä työssä menestyt, mikäli sinulla on aktiivinen työote, potilaslähtöinen asenne sekä hyvät työyhteisötaidot. Arvostamme myös hyvää kielitaitoa monimuotoisen asiakaskuntamme vuoksi. Huomioithan, että tarjoamme palvelumme myös ruotsiksi.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, jossa voit kehittyä ammatillisesti. Potilaiden ikäjakauma on laaja ja työssä pääsee hoitamaan erilaisia naistentauteja sairastavia potilaita erilaisissa elämäntilanteissa.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, dynaamiseen ja jatkuvasti toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet.

Meillä on töissä hyvä syke päällä!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kesätyöntekijäksi voi hakea myös sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelija. Sairaanhoitajan sijaisuuteen vaaditaan 140 opintopistettä ja kätilön sijaisuuteen 180 opintopistettä suoritettuja opintoja.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
poliklinikan oh. Mari Rantala p. 02 313 2332, mari.rantala@tyks.fi ja aoh. Terhi Heinonen, terhi.heinonen@tyks.fi
osaston oh. Piritta Hornaeus p. 02 313 1309, piritta.hornaeus@tyks.fi ja aoh. Maria Lundenius, maria.lundenius@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 7 Naistenklinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka