Skip to main content
test

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, joka tarjoaa perusterveydenhuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

Tervetuloa töihin Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon!

Täydennämme tiimiämme kahdella sairaanhoitajan vakituisella tehtävällä. Kaupunginsairaalan 64- paikkaiselle osastolle saapuu potilaita erikoissairaanhoidosta, päivystyksestä sekä oma-asemien kautta. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä: kuntoutus, akuutti ja palliatiivinen/akuutti tiimi. Käytössämme on vastuuhoitajamalli.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Osastolla työskentelee 56 työhönsä sitoutunutta ammattilaista, joten et koskaan työskentele yksin. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä sekä hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.

Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet etsimämme henkilö, mikäli aktiivisuus uuden tiedon hankintaan ja hyvä paineensietokyky kuuluvat ominaisuuksiisi.

Työsuhde ja palkkaus
Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Palkkaus SOTE-sopimus mukaan (2659,22 + 200 € rekrytointilisä/kk). Koeaika 6 kk.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan työsuhteeseen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Liity Sinäkin hyvän piiriin ja täytä hakemus!
#LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitja Heli Hiltunen heli.hiltunen1@kangasala.fi /050 300 4699

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, terveyspalvelut, kaupunginsairaala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat