Skip to main content
test
Sairaanhoitaja kaupunginsairaalaan (Novan osastot) - Jyväskylän kaupunki

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin Sairaala Novan osastoille 5 tai 6 kehittämään sisätauti-kirurgisen potilaan hoitotyötä? Haemme nyt

SAIRAANHOITAJIA

määräaikaisiin eri mittaisiin työsuhteisiin syyskaudelle 2022. Osa sijaisuuksista jatkuu myös kevätkaudelle 2023.

Novan osasto 5 on profiloitunut kirurgisten potilaiden ja infektiopotilaiden hoitoon. Novan osastolla 6 hoidetaan sisätautisia potilaita ja vaativia haavapotilaita. Molemmilla osastoilla toimii vakituisia sairaanhoitajia myös vuorovastaavina, jotka vastaavat päivittäin potilaan hoitoon liittyvästä kokonaisorganisoinnista. Työnantaja tukee mahdollisuutta kehittyä työssä vuorovastaavaksi.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä sekä sisätauti-kirurgisen potilaan hoidosta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Sijaisuuksiin huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat sairaanhoitajaopiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävät alkavat 8.8. tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nova osasto 5 osastonhoitaja Joanna Höök p. 050 566 0506, joanna.hook@jyvaskyla.fi
Nova osasto 6 osastonhoitaja Johanna Leino p. 050 313 2486, johanna.leino@jyvaskyla.fi / sijainen Anne Oinonen puh. 0401931498, anne.oinonen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat