test
Sairaanhoitaja (keikkatyö) - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko palveluhenkinen hoitotyön ammattilainen tai alaa opiskeleva? Etsitkö sairaanhoitajan keikkaluonteista työtä muun elämän oheen?

Keikkatyön tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti sairaalaamme. Tarjolla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä sairaanhoitajille erikoissairaanhoidossa.

Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 12 vuoroa kestävää työtä tarvittaessa sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto ja ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Terveydenhuoltolan opiskelijoista keikkatyötä voivat tehdä opiskelijat, joilla on yli 140 opintopistettä (sairaanhoitajan sijaisuudet) sekä opiskelijat, joilla on yli 60 opintopistettä suoritettuna (lähihoitajan sijaisuudet).

Keikkatyössä edellytetään aikaisempaa sairaalakokemusta tai KYSissä suoritettuja harjoitteluja.

Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään rokotesuojaa hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Kuopion yliopistollinen sairaala
  • Keikkatyö
  • 815
  • Sopimuksen mukaan
  • KVTESin mukainen
  • 2.3.2020 - 3.1.2022 15:00

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat rekrytointisihteeri Tarja Hartikainen, sähköposti tarja.hartikainen(at)kuh.fi sekä Rekrytointipalvelujen yleinen sähköposti rekrytointipalvelut(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Sinulle suositellut työpaikat