Sairaanhoitaja (keikkatyö) - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko palveluhenkinen hoitotyön ammattilainen tai alaa opiskeleva? Etsitkö sairaanhoitajan keikkaluonteista työtä muun elämän oheen?

Keikkatyön tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti sairaalaamme. Tarjolla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä sairaanhoitajille erikoissairaanhoidossa.

Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 12 vuoroa kestävää työtä tarvittaessa sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana TAI voit olla myös alan opiskelija, mikäli sinulla vain on alan opintoja suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Keikkatyössä edellytetään aikaisempaa sairaalakokemusta tai KYSissä suoritettuja harjoitteluja.

Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään rokotesuojaa hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Kuopion yliopistollinen sairaala
  • Keikkatyö
  • 815
  • Sopimuksen mukaan
  • KVTESin mukainen
  • 2.3.2020 - 31.8.2020 15:00

Lisätietoja antavat rekrytoijat Eetu Salmela, Kati Häyrinen ja rekrytointisihteeri Tarja Hartikainen, sähköpostit etunimi.sukunimi@kuh.fi sekä Rekrytointipalvelujen yleinen sähköposti rekrytointipalvelut@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!