Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, keikkatyöt ja sijaisuudet - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Tarjoamme mielekkäitä tehtäviä hoitotyön ammattilaisille ja alan opiskelijoille elämän etulinjassa. Työskentely erikoissairaanhoidossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri yksiköihimme ja kehittää ammattitaitoasi. Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatöistä pidempiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksien ja keikkatöiden tekeminen on erinomainen tapa tutustua eri yksiköidemme toimintaan ja on sovitettavissa hyvin työntekijän elämäntilanteisiin.

Jätä hakemuksesi, mikäli olet kiinnostunut joko keikkaluontoisen työn tekemisestä, pidemmistä sijaisuuksista tai molemmista - käsittelemme molempia kokonaisuuksia saman hakemuksen kautta. Keikkatyötä on tarjolla jatkuvasti, ja erillisen listauksen juuri nyt avoinna olevista sijaisuuksistamme löydät Taysin nettisivuilta osoitteesta: https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Sijaisuudet

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat laillistettu sairaanhoitaja sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- ja kätilöopiskelijana voit työskennellä epäpätevänä sairaanhoitajana, kun opinnoistasi on suoritettu 140 opintopistettä. Sairaanhoitajaopiskelijana voit toimia lähihoitajan, perushoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena, kun opinnoistasi on suoritettu vähintään 60 opintopistettä.

Koeajan kesto voi olla korkeintaan puolet työsuhteen kestosta ja enintään 6 kk.
Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä pituisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, ja ylläpidäthän käytettävyyttäsi Kuntarekry-järjestelmässä.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Käsittelemme kaikki hakemukset ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkistamme alkuperäiset opinto-, tutkinto- ja työtodistukset sekä henkilöllisyystodistuksen. Olemme sopiviin hakijoihin erikseen yhteydessä.

Lisätietoa hakemiseen liittyvistä asioista saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Hae_keikkatoihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat