test

Sairaanhoitaja kesä 2023, päivystys

Hakuaika päättyy  28.4.2023 15:00

Hei sinä sairaanhoitaja, joka olet tiimipelaaja ja pidät monipuolisesta, akuutista työkentästä. Päivystyksessä olisi töitä tarjolla sinunlaisellesi hoitajalle kesän 2023 ajaksi.

Etsimme yhteispäivystykseen sairaanhoitajia eri mittaisiin kevään ja kesän 2023 ajalle. Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Työ edellyttää sinulta hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja ja muutosvalmiutta. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista kolmivuorotyötä. Voit työskennellä kokopäiväisesti tai esimerkiksi 60% työajalla, mikä sinun elämäntilanteesi parhaiten sopiikin.

Parhaat edellytyksen tehtävään antaa sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen hoitotyön (AMK) opiskelijat. Aiempi kokemus päivystyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työ voi jatkua pidempäänkin tai työnkuvaa ja kestoa voidaan muuttaa tilanteen ja toiveesi mukaan. Täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

osastonhoitaja Sam Fagerlund,
puh. 044 707 7420
etunimi.sukunimi@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan