Sairaanhoitaja, kesälomansijaisuudet 2021 - Varkauden kaupunki

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai alalle opiskeleva/valmistuva opiskelija (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö)!
Etsitkö merkityksellistä kesätyötä hoitoalalta?

Onko sinulla kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn, organisointikykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä ja aloitteellisuutta?
Jos sinulla on kehitysmyönteinen asenne työhön, olet etsimämme henkilö.

Varkauden kaupungin eri työyksiköissä ja työpisteissä on haettavana sijaisuuksia kesälle 2021.
Haemme SAIRAANHOITAJAN sijaisia ajalle 1.4. - 30.9.2021. Tee hakemus 31.5.2021 mennessä. Täytämme sijaisuuksia jo hakuaikana.

Alueet, joihin haemme kesäsijaisia, ovat:
Varkauden aluesairaala ja Joroisten vuodeosasto
Kotihoito: Varkaus, Kangaslampi, Joroinen
Tehostettu palveluasuminen: Kangaslampi, Käpykangas, Louhirinne 1, Louhirinne 2
Varkauden kaupungin varahenkilöstö

Sairaanhoitajan sijaisuuksiin opiskelijoilla tulee olla suoritettuna 140 opintopistettä ammattiin johtavista opinnoista. Eduksi katsotaan käytännön harjoittelujakson suorittaminen jossakin organisaation työyksikössä, mutta se ei ole suinkaan välttämättömyys.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Varkauden kaupunki on savuton työpaikka. Tehtävän koeaika riippuu sijaisuuden pituudesta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen kesätyön. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Sijaisuutta haetaan tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella. Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista sekä aikaisemmista työtehtävistä. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä työyksiköstä ja hakijan valmiudesta riippuen. Voimassaoleva lääkehoitolupa (LOVE) on hyvä olla suoritettuna, mutta sen voi suorittaa myös sijaisuuden alkaessa.
Kerro hakemuksessa toimipisteet, joihin haet sijaisuutta.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin!

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.varkaus.fi/hyvinvointi-ja-terveys/sairastaminen/osastohoito/sisätauti-kirurginen-osasto; https://www.varkaus.fi/hyvinvointi-ja-terveys/kuntoutuminen/kuntoutusosasto
https://www.varkaus.fi/hyvinvointi-ja-terveys/ikääntyneiden-palvelut/kotihoito; https://www.varkaus.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikääntyneiden-palvelut/palveluasuminen; https://www.joroinen.fi/palvelut/sosiaali-ja-terveyspalvelut/koti-ja-laitoshoidon-palvelut/Kotihoito/; https://www.joroinen.fi/palvelut/sosiaali-ja-terveyspalvelut/koti-ja-laitoshoidon-palvelut/vuodeosastohoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sisätauti-kirurginen osasto, Marjo Ojala p. 044 743 6619
Joroisten vuodeosasto, Ulla Vaskelainen p. 040 526 4289
Kuntoutusosasto, Liisa Korhonen p. 040 762 5629
Varkauden kotihoito, Mervi Lappalainen p. 044 444 2521
Joroisten kotihoito, Tuija Kautto p. 040 685 7377
Kangaslammin kotihoito, Kirsi Rintala p. 040 580 5202
Kangaslammin palvelukeskus, Kirsi Rintala p. 040 580 5202
Käpykankaan palvelukeskus, Minna Valo p. 040 535 7046
Louhirinne 1, Tiina Sydänmaa p. 040 837 2580
Louhirinne 2, Leena Kinnunen p. 044 444 2388
Varahenkilöstö, Kirsi Rintala p. 040 580 5202

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotiin annettavat palvelut ja sairaalahoito, sairaalahoito, palveluasuminen ja kotihoito

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättäämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Varkaus, 78210 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat