Sairaanhoitaja, kesäsijaisuus, Kilon terveysasema - Espoon kaupunki

Sairaanhoitajan tehtävät Kilon terveysasemalla.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Pääasääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä.

Kilon terveysasema kuuluu Leppävaaran suur-alueeseen. Pääset kartuttamaan hyvin vastuuta ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista.

Kehitämme Espoossa jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja, kokeilemme niitä mielellämme.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Työpaikan nimi: Kilon terveysasema

Työaika: 38 h 15 min/vko / päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai loppuvaiheen sairaanhoitaja/terveydenhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 170 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään: Aktiivista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Nina Pohjola p. 040-6394273

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Kilon terveysasema
Osoite: Trillakatu 5, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat