test

Sairaanhoitaja kesätöihin Oma Hämeen neurologian osastolle Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Hakuaika päättyy  26.4.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Kaipaamme rentoon ja reippaaseen joukkoomme vielä sairaanhoitajasijaisia kesätöihin kolmivuorotyöhön! Kiinnostaisiko sinua vaihteleva työ akuuttineurologian ja neurologisen kuntoutuksen parissa? Lääkärit, fysio-, puhe- ja toimintaterapeutit sekä neuropsykologi kuuluvat kiinteästi tiimiimme ja hyvä yhteistyömme näkyy arjessamme. Osastollamme 4B hoidetaan myös korva-, nenä- ja kurkkutautien, sekä silmätautien potilaita, joten sinulla on mahdollisuus päästä monipuolisesti toteuttamaan moniammatillista yhteistyötä yksikössämme.

Töiden aloitus ja kesto on joustavasti sovittavissa ja osa-aikatyön mahdollisuus huomioidaan. Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti ja pyrimme aina huomioimaan omat toiveet ja tarpeesi. Kelpoisuusehtona valmiilla hoitajalla on sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Myös sairaanhoidon opiskelijat (yli 140 op) ovat erittäin tervetulleita , joten jos vielä etsit kesätöitä, ota yhteyttä! Kerromme lisätietoja mielellämme!

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2759,07 €/kk. Sairaanhoidon ja muiden AMK-opiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka on 2550 €/kk sairaanhoitajan sijaisena toimiessa, kun suoritettuna on yli 140 opintopistettä, etkä opiskelijana pysty suoriutumaan keskeneräisen koulutuksesi vuoksi kaikista työhön kuuluvista tehtävistä (rajoitetut lääkeoikeudet).

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics
Yhteystiedot

Osastonhoitaja Heini Moilanen

040 1852618

heini.moilanen@omahame.fi

Aoh Elli Vepsä

040 1984612

elli.vapsa@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan