Sairaanhoitaja kesätyö 2019 - Vaasan kaupunki

Sairaanhoitaja kesätyö 2019 - Vaasan kaupunki

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, tule tekemään sairaanhoitajan sijaisuuksia kesällä 2019 Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimeen.

Tarjoamme kesätyötä laitoshoidossa, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, kotihoidon kotisairaala- ja kotisairaanhoitoyksiköissä.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä, 140 op.

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja missä yksikössä olet kiinnostunut työskentelemään.

Kesätyöhaku on käynnissä 2.5.2019 asti. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Tule osaavaan joukkoomme tekemään monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä. Ota yhteyttä rekrytointiin, kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Marjo Ahlskog, 06 325 1620 (terveyspalvelut, laitoshoito, kotisairaala ja kotisairaanhoito)
Niina Kujanpää, 06 325 2536 (palveluasuminen)
Riikka Silorinne, 06 325 2537 (palveluasuminen)

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Vaasa, 65100,

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Tutustu työnantajaan