test

Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon keskuksen kotihoito

Hakuaika päättyy  28.4.2023 15:45

Tervetuloa kesäsijaisuuteen Espoon keskuksen kotihoitoon!

Sairaanhoitajan kesätyö kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Espoon kotihoidossa on käytössä mm. Lifecare-asiakastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen kotihoito, Tuomarilantie 19 A, 2. krs, 02760 Espoo
Työaika: 114,45h/3vko//38,15h/vko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai alan opiskelija, jolla on 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kehittymishaluista ja positiivista asennetta.

Espoon keskuksen kotihoidossa on 4 tiimiä. Suvelan ja Muuralan tiimit sijaitsevat osoitteessa Tuomarilantie 19, Kalajärven tiimi osoitteessa Ruskaniitty 4 ja Kauklahden tiimi osoitteessa Hansakartano 4.

Tehtävästä lisätietoja antavat Kirsi Ojanen p. 043 825 4790 tai Tiina Suikki-Vainikka p. 050 548 2793.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan