Haemme neurologisesta hoitotyöstä kiinnostuneita sairaanhoitajia kesän ajan sijaisuuksiin kuntoutusosastolle.

Osastollamme hoidetaan ja kuntoutetaan aivoverenkiertohäiriön sairastaneita sekä muita neurologisia potilaita. Potilaspaikkoja on 45 ja ne sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Olet osa moniammatillista työryhmää. Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta hoidon ja kuntoutuksen osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja kehittää. Näet oman työsi merkityksellisyyden potilaiden toimintakyvyn parantuessa. Osastolla on vahva yhteishenki ja kannustava ilmapiiri.

Työ on kolmivuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin ja muihin työssä käytettäviin järjestelmiin.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, neurologinen kuntoutusosasto
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat ja sairaanhoidon opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään:
- tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
- tartuntatautilain 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista ennen palvelussuhteen alkamista
- kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme kokemusta kuntoutusosastolla työskentelystä sekä neurologisen hoitotyön osaamista.


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!
Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/sosiaali_ja_terveyspalvelut/terveyspalvelut/espoon_sairaala

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Jonna Ruoho, p. 050 395 2203 sekä palveluvastaava Elina Jokitalo, p. 040 358 4218

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Neurologinen kuntoutusosasto 3
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.