test

Sairaanhoitaja,Kesätyö Hematologinen os. Tyks

Hakuaika päättyy  5.4.2023 14:00

Hematologinen vuodeosasto kutsuu sinua sairaanhoitaja kesäksi joukkoomme!

18-paikkaisella osastollamme T-sairaalassa hoidamme pääasiassa pahanlaatuisia veritauteja, erilaisia vuotohäiriöitä ja neutropeenisiä infektioita. Kantasolusiirtohoito on yksi keskeisimmistä hoitomuodoista osastollamme. Siirtoja varten potilaita tulee eri puolilta Suomea.

Osastollemme otetaan mielellään vastaan uusia ja itsensä kehittämisestä innostuneita hoitajia. Toivomme kokemusta erikoissairaanhoidosta, mutta hematologisen hoitotyön aiempi kokemus ei ole välttämätön, sillä osastomme työntekijät perehdyttävät sinut mielellään työhön ja sen haasteisiin. Työ on monipuolista tiimityötä, mutta sinulla on mahdollisuus myös itsenäiseen työskentelyyn. Ammattitaitosi karttuu mm. lääkehoidossa, joka osastollamme on vaativaa. Hematologisen potilaan hoitotyössä opit sellaisia tietoja ja taitoja, joista on sinulle aina apua, olet sitten töissä meillä tai muualla. Potilaillemme ja heidän omaisilleen on tärkeää ja he arvostavat toiminnassamme etenkin huolellisuutta, luotettavuutta, osaamista sekä heille annettua aikaa, aitoa läsnäoloa ja kohtaamista. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää hematologisesta hoitotyöstä.

Henkilöstökyselyn tulokset osoittavat työtyytyväisyyden olevan osastollamme hyvällä tasolla. Työntekijämme kokevat työnsä merkitykselliseksi. Yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat osastollamme erinomaisella tasolla. Tule sinäkin osaksi meidän moniammatillista tiimiä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Johanna Karukivi 0505901170
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät *** Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt. Tutustu työnantajaan