Sairaanhoitaja, kesätyö, ihotaudit ja neurologia - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta hoitotyön ammattilaista sairaanhoitajan kesälomasijaiseksi ihotautien sekä neurologian poliklinikalle (vähintään yksi kesäsijaisuus). Tarjoamme Sinulle sairaanhoitaja tai sairaanhoidon loppuvaiheen opiskelija tilaisuuden tehdä polikliinista hoitotyötä hyvässä tiimissä. Poliklinikan toiminnassa korostuu potilaan kokonaisvaltainen hoitotyö, ohjaus ja tukeminen. Työ on päivätyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen (yli 180 op suorittanut) sairaanhoidon opiskelija, hoitaja nimikkeellä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut osastonhoitaja Tuula Määttä, 040 505 2748. Sähköposti: tuula.maatta(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Medisiininen tulosalue, Neurologia, ihotaudit ja geriatria, Ihotautien ja neurologian poliklinikka
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.