Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kesätyö, Kerttuli - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tervetuloa meille kesätöihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.
Haemme sairaanhoitajaa Tuomiokirkon kupeessa olevaan Kerttulin tehostetun palveluasumisen yksikköön. Meillä on neljä osastoa neljässä eri kerroksessa. Yksi osasto on 36 asukkaan koti. Kerttuli on Turun kaupungin vanhusten asumispalveluiden yksikkö keskustan tuntumassa. Tarkempi osoite on Hovioikeudenkatu 3, 20500 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvitä asioista sekä konaisvaltaisesta hoitotyötä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan tai sairaanhoitaja -opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääsest itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.
Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Eduksi luemme LOVe-lääkeluvan.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonimisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Lisätietoja
FB: Turun kaupungin vahusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjo Kauti, marjo.kauti@turku.fi p. 040 612 6619
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Kerttuli

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Hovioikeudenkatu 3, 20500 Turku

Sinulle suositellut työpaikat