Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytetään ajokorttia.

Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus ja Love-lääkelupa.

Tarjoame sinulle hyvän perehdytyksen, itsenäisen ja vastuullisen työn, mahtavat kollegat sekä ammattitaitoisen tiimin työsi tueksi. Työpisteesi sijaitsee sairaanhoitajakollegoiden kanssa samassa tilassa, joten työhön on helppo päästä sisälle ja avunsaanti on vaivatonta.

Meillä on käytössä 5 kpl kaasuautoja sekä muutama polkupyörä, joten oma auto ei ole työssä välttämätön.

Love-lääkelupa on mahdollista suorittaa heti työsuhteen alussa. Kokemusta ei tarvitse olla, kiinnostus vanhustyötä kohtaan riittää. Voit olla myös sairaanhoitajaopiskelija ja sinulla on 140 op kasassa, jolloin voit hakea paikkaa.
Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Eeva Hakala p. 040 669 7497, eeva.k.hakala@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Koivula
Osoite: Apilakatu 13A, 20740 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.