Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kesätyö, Kotihoito Nummi-Halinen - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Kotihoito alueena olemme monipuolinen. Saat työssäsi runsaasti kokemusta ja oppia tulevaisuuden varalle. Pääset itsenäiseen työhön jossa osaamistasi arvostetaan. Saat kolleegojen ja esimiehen tuen. Työ sopii myös sairaanhoitaja opiskelijalle, jolla 140 opintopistettä täyttyy työn alkamiseen mennessä.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toihin-kotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Elina Laaksonen p. 0505567451 /elina.laaksonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Nummi-Halinen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Töykkälänkatu 22, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat