Sairaanhoitaja, kesätyö, kotiutustiimi - Espoon kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotiutustiimiin, meillä potilas on pääosassa ja työyhteisössä hyvä henki!

Tiimiimme kuuluu 7 sairaanhoitajaa, palveluohjaaja ja fysioterapeutti.
Tavoitteenamme on turvallinen kotiutuminen. Kotiutustiimi on keskeinen toimija potilaan kotiutumisessa sairaalan ja kodin välillä.

Työsi kotiutustiimissä sisältää potilaan kanssa yhdessä hänen toimintakykynsä ja palveluiden tarpeensa arvioita ja jatkohoidon suunnittelua. Sairaanhoitajana kotiutustiimissä teet myös paljon potilaan ja hänen läheistensä ohjausta.
Työtä teet päivystyspoliklinikalla ja osastoilla sekä puhelimitse. Työhösi kuuluu myös kotikäynnit potilaiden kotiin. Kotiutustiimin sairaanhoitaja toimit myös linkkinä sairaalan ja kotihoidon välillä.

Työsuhteen alussa järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on kaikkina viikonpäivinä tapahtuvaa 2-vuorotyötä.
Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen, joten työt on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai myöhemmin. Kesällä voimme halutessasi mahdollistaa pienen tauon.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut -tuotantoyksikkö, kotiutustiimi
Työaika: 116h 15 min/3 viikkoa
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä ajokorttia ja ajotaitoa.
Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja palveluhenkisyyttä.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, p. 050 338 2509

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut -tuotantoyksikkö

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat