Sairaanhoitaja, kesätyö, Oulaskankaan sairaala - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, kesätyö, Oulaskankaan sairaala - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme Oulaskankaan sairaalaan sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen operatiiviselle vastuualueelle yhteispäivystykseen (vähintään yksi kesäsijaisuus). Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2019 saakka.

Yhteispäivystyksessä toimii alueen perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon päivystys. Päivystyksessä annetaan ensiapua tapaturmiin ja kiireellistä hoitoa vaativiin sairauksiin. Hoitotyössä korostuvat nopeasti vaihtuvien tilanteiden hallinta sekä ensihoito- ja tiimityöosaaminen.

Työ osastoillamme on kolmivuorotyötä, työvuorosuunnitteluamme ohjaa osittain työaika-autonomia. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja työyhteisötaitoja.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoitajaopiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin sairaanhoidon opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Kesäsijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Lisätietoja antavat yhteispäivystyksen osastonhoitaja Anu Niemi-Himanka, p. 040 843 6344 ja apulaisosastonhoitaja Vuokko Hiltunen, p. 050 475 7184.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Aluesairaalat, Oulaskankaan tulosalue, Operatiivinen vastuualue
Osoite: Oulainen

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Tutustu työnantajaan