Sairaanhoitaja/Kesätyö - Tampereen kaupunki

Ikäihmisten palveluissa tarjotaan kotihoitoa ja tehostettua palveluasumista Tampereella ja Orviedellä. Kotihoidossa työtä tehdään asukkaan omassa kodissa. Tehostetussa palveluasumisessa palvellaan ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan

Etsimme eri pituisiin kesäsijaisuuksiin Sairaanhoitajia. Sijaisuudet ovat touko-syyskuun ajalla, sopimuksen mukaan.

Koukkuniemen vanhainkodissa työ on moniammatillista tiimityötä ja tehtäviin kuuluu asiakkaiden voinnin seuranta, lääkehoidon toteuttaminen ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asiakkaiden perushoitoon. Työ on jaksotyötä, painottuen kuitenkin aamu-ja iltavuoroihin.

Kesäsijaisuuksia voi tehdä Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitaja opiskelijaa jolla on sairaanhoitajanopinnoista suoritettu 140 op. Toivomme, että olet suorittanut Love -tentin (LOP, PKV) tai se tulee suorittaa ennen sijaisuuden alkamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§ edellyttämää tautisuojaa..

Lisätietoja

Ikäihmisten palvelut

Hakuaika päättyy 31.1.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut.html

Ikäihmisten palvelulinja
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!