Sairaanhoitaja, kesätyö, Villa Glims - Espoon kaupunki

Tervetuloa Villa Glimsin sairaanhoitajaksi, meillä potilas on pääosassa ja henkilökunnan kesken on hyvä henki!

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 24.5.-31.8. palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glimsiin. Työsuhteen pituudesta voimme tietenkin neuvotella. Jos olet käytettävissä hakuilmoituksesta poikkeavasti, se ei ole este valinnalle. Halutessasi voimme kesäaikana mahdollistaa sinulle pienen tauon. Menestyminen tehtävässä mahdollistaa työsuhteen jatkumisen uusilla sijaisuuksilla.

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viime vaiheessa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Villa Glims on osa Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden palliatiivista yksikköä, johon kuuluu osaston lisäksi palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala. Palliatiivinen potilas saa kaikki tarvitsemansa palvelut tästä yksiköstä yhdellä lähetteellä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Villa Glimsin työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri.

Työpaikan nimi: Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä Espoon kaupungin lääkelupaa. HUS:in i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, p. 050 338 2509 sekä palveluvastaava Tuija Malm, p. 040 636 8040

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut -tuotantoyksikkö

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat