test
Sairaanhoitaja, keskussairaala - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalan hoitotyön palvelukeskuksen lyhytaikaisten poissaolojen varahenkilöstöön. Kiertoalueena on akuuttialue, sisältäen teho-osasto, tehostettu valvontaosasto ja sydänvalvonta, erikoissairaanhoidon päivystys Akuutti 24, kotisairaala, päivystysosasto sekä 116 117-päivystysapu.

Varahenkilönä paikkaat yksikköihin tulevia äkillisiä poissaoloja. Keskussairaalan varahenkilöstöä on vahvistettu viime vuosina ja toimintaa kehitetään edelleen aktiivisesti. Työ on kolmivuorotyötä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä sekä nykyaikaisen, korkeatasoisen ja kiinnostavan työympäristön ja perehdytyksen tehtävään. Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä rakentavia yhteistyötaitoja. Kokemus akuuttihoitotyöstä ja varahenkilöstöstä katsotaan sinulle eduksi.

Pitkään varahenkilönä toiminut sairaanhoitaja kertoo työstään näin: "Varahenkilön hyviä ominaisuuksia ovat kyky sopeutua erilaisiin työyhteisöihin, kuku oppia uutta, avoimuus, sosiaalisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tämä työ on kokonaisuudessaan rikkaus, ei ehkä rahassa, mutta kaikessa muussa."

Jos tunnistat itsesi esille tuoduista hakukriteereistä ja omaat mielestäsi hyvät työelämätaidot, saatat olla etsimämme vahvistus motivoituneeseen työryhmäämme. Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Pitkänen
puh. 044 440 6038
Apulaisosastonhoitaja Tiina Sipura
puh. 044 482 8348

Lisätietoja

Hoitotyön palveluyksikkö

Sairaalamme on Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja toimii laajan päivystyksen sairaalana. Meillä on edustettuna 40 eri erikoisalaa. Sairaalalle on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla liikuttaessa. Keskussairaalalla sijaitsee myös koko yhtymän käytössä oleva juuri uudistettu kuntosali.

Sairaalamme tiloja on jo uudistettu monin paikoin ja parhaillaan sairaalaan tehdään mittavaa modernia laajennusta. Teemme yhdessä töitä potilaidemme ja asiakkaidemme hyväksi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sairaalamme arkea voit kurkata mm. Elossa24h –ohjelmasta Yle Areenasta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat