test

Sairaanhoitaja, Keuhko- ja infektiosair. os. A31

Hakuaika päättyy  14.2.2023 14:00

Tervetuloa sairaanhoitajaksi keskussairaalan osastolle A31! Tarjoamme vakituista työpaikkaa sairaanhoitajalle keuhko- ja infektiosairauksien vuodeosastolla.

Haemme keuhko- ja infektiosairauksien 23 paikkaiselle osastolle A31 ammattitaitoista ja hoitotyön kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa. Arvostamme yksiköissämme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, iloista ja reipasta työasennetta sekä sitoutumista työhön.

Osastolla työskennellään parityöskentelymallin mukaisesti, jolloin vastaat parisi kanssa kokonaisvaltaisesti potilaan hoitotyöstä. Teemme yhteistyötä moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Työssämme korostuvat lääkehoidon ja potilasohjauksen taidot.

Osastollamme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua ja siten voit vaikuttaa työ- ja vapaa-ajan suunnitteluun. Työ osastolla on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa ja toimessa aloittamisen ajankohdasta sovimme yhdessä.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

HUOM! Hakua jatkettu 14.2.2023 saakka.

Seinäjoki 17.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

vs. osastonhoitaja Kaija Siirilä
Puh. 050-474 5395
kaija.siirila(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan