Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, keuhko- ja sisätautien osastot - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme juuri Sinua sisätautihoitotyöstä kiinnostunutta ammattilaista, joka haluat uusia haasteita. Tarvitsemme työssämme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja sitoutunutta työotetta. Toivomme, että näitä ominaisuuksia löytyy myös Sinulta.

Keuhko- ja sisätautiosastoilla hoidetaan keuhko-, iho- ja sisätautipotilaita. Sisätaudeilla hoidetaan diabetesta ja muita sisäeritysrauhasten sairauksia, munuais- ja veritauteja, suoliston ja ruuansulatuskanavan sairauksia, infektioita ja reumasairauksia. Keuhko-osastolla hoidetaan potilaita, joilla on hengenahdistusta tai yskää, hengitysvajausta, unenaikaista hengityshäiriöitä tai uniapneaa, astmaa, keuhkoahtaumatautia, keuhkosyöpää tai erilaisia keuhkosairauksia.

Meillä työskentelee sairaanhoidon vankkoja ammattilaisia ja teemme työtämme täydellä sydämellä. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu muun muassa osastofarmaseutti. Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja omaksumme nopeasti uusia toimintatapoja. Voit vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Olemme erikoissaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, haluamme jatkuvasti kehittyä ja uudistaa toimintaamme. Toiminnassa pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn, selkeät hoitopolut ja huomioimme potilaan yksilölliset tarpeet. Ammattilaisten keskuudessa olemme tunnettuja laadukkaasta diagnostiikasta ja meillä on käytössä laajat tietokantapalvelut. Kokeneille konkareille ja tulevaisuuden tekijöille tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä uralla. Nykyisen sairaalan tilojen viereen ollaan rakentamassa uutta Assi -sairaalaa, jonka toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollisuus olla mukana. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Kantiksen sairaanhoitajat Paulina ja Julia kertovat, neljä syytä siihen, miksi Kanta-Hämeen keskussairaala on hyvä työpaikka sairaanhoitajalle: https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-sairaanhoitaja

Maksamme Sinulle 1000 €, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan työtehtäviin.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2615,34 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta ja vuorotyöstä maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja hakuaikana. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a § mukainen rokotesuoja.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Irene Sipola-Kauppi, puh. 03 629 2605 tai apulaisosastonhoitaja Nina Fonsell, puh. 03 629 2603.
Sähköpostilla tiedustelut etunimi.sukunimi@khshp.fi

Lisätietoja

Keuhko- ja sisätautien vuodeosastot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna
Kanta-Hämeen keskussairaala - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat