Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, keuhko-osasto 1 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Oletko keuhkopotilaiden hoitamisesta innostuva sairaanhoitaja? Tule lämminhenkiseen joukkoomme keuhko-osasto 1:lle!

Otamme uudet työntekijät vastaan lämmöllä ja panostamme perehdytykseen. Meille voit siis hakea, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta keuhkopotilaiden hoidosta. Toivomme kuitenkin intoa oppia uutta, hyvää sopeutumiskykyä ja joustavuutta.

Jos taas olet keuhkosairauksien rautainen ammattilainen, niin meillä on tarjota sinullekin uuden oppimista. Tarjoamme sijaisillekin hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet ja jatkuva oppiminen onkin meille tärkeää.

Osastollamme on 21 potilaspaikkaa, joista kaksi on varattu valvontatasoista hoitoa tarvitseville potilaille. Hoidamme kaikkia keuhkosairauksia kuten keuhkosyöpää, tuberkuloosia ja erilaisia keuhkoinfektioita. Erityisosaamistamme on etenkin hengitysvajepotilaan hoitotyö sekä siihen liittyvä laite- ja lääkehoito-osaaminen.

Sairaanhoitajan tyypilliseen työpäivään meillä kuuluu mm. lääkärin kiertoon osallistuminen, oman ryhmän potilaiden lääke- ja nestehoidon toteutuksesta vastaaminen sekä hengityslaitteiden ohjaus potilaille. Meillä työskennellään moniammatillisesti, yhteen hiileen puhaltaen ja toinen toisiltamme oppien. Osastollamme on vahva me-henki emmekä unohda huumoria ajoittaisen kiireenkään keskellä.

Jos siis haluat mukaansatempaavan ja opettavaisen työn mukavassa ja nuorekkaassa paikassa, laita hakemusta tulemaan!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa oh Noora Koivuniemi p. 02 313 4201.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen, TO5J Keuhkosairaudet

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat