test

Sairaanhoitaja, Kirkkonummen kotihoito

Hakuaika päättyy  21.12.2023 15:45

Tervetuloa sairaanhoitajaksi Kirkkonummen kotihoitoon!

Kirkkonummen kotihoitoon haetaan kahta (2) sairaanhoitajaa vahvistamaan jo sitoutunutta ja ammattitaitoista sairaanhoitajajoukkoamme. Kirkkonummen kotona asumisen tuen palvelut muodostuvat kotiutustiimistä, kotikuntoutustiimistä sekä kotihoidosta. Kotihoito on jaettu viiteen alueelliseen tiimiin, joissa työskentelee tiimivastaava sairaanhoitaja, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia ja kotiavustajia. Lisäksi toteutamme yökotihoitoa ja etäkotihoitoa omana toimintana.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa tiiminsä asiakkaiden hoidon sairaanhoidollisena asiantuntijana. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä sekä työyhteisön toiminnan ja hoidon laadun kehittäjänä sekä monialaisten verkostojen jäsenenä. Toiminnan tukena toimivat kotihoidon lääkäri sekä osastofarmaseutti. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Käytössämme on Pegasos- potilastietojärjestelmä sekä Hilkka- toiminnanohjausjärjestelmä. Sairaanhoitaja tekee pääasiassa päivätyötä arkisin. Lisäksi on satunnaisesti päivystysvuoroja viikonloppu aamuvuoroissa. Pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot tukevat työuraasi kotihoidossa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Työssä tarvitset ajokorttia, koska työtä tehdään pitkälti asiakkaiden kotona. Työssä on mahdollisuus käyttää työautoa. Työssä on myös osittainen etätyö mahdollisuus sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävän aloittamisajankohta sopimuksen mukaan.

Tuemme koulutuksiin osallistumista ja oman ammattitaidon kehittämistä. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Käyttöösi saat oman työpuhelimen sekä työvaatteet.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme:
- voimassa olevia Love-lääkehoito lupia.
- molempien kotimaisten kielten osaamista.
- nastuullista ja itsenäistä työotetta.
- kotiin vietävien palveluiden osaamista ja tuntemusta.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2
Työaika: 114,45h/3vkoa
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Lisätietoja

https://www.luvn.fi

Palvelupäällikkö Janette Räisänen puh. 040-1269789, janette.raisanen@luvn.fi
Palvelupäällikkö Mari Väisänen puh.040-7728054, mari.vaisanen@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan