test

Sairaanhoitaja, kirurgia, erikoissairaanhoito

Hakuaika päättyy  20.2.2023 15:00

Etsimme joukkoomme uusia haasteita kaipaavaa, kirurgisen potilaan hoitotyöstä kiinnostunutta ja työtään sydämellä tekevää sairaanhoitajaa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde kirurgian osastolle. Uudistamme toimintaamme kohti uutta ASSI-sairaalaa ja odotamme Sinua kirurgisten potilaiden hoitoon. Yksikössämme pääset kehittymään kirurgisen hoitotyön ammattilaiseksi yhdessä tiimimme kanssa! Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt sairaanhoitaja.

Kirurgian osastoilla 5A ja 5B hoidetaan erilaisia ortopedisiä ja plastiikkakirurgisia potilaita, verisuonikirurgisia potilaita, gastrokirurgisia sekä urologisia potilaita. Potilaat tulevat osastolle joko suunnitellusti leikkauksen jälkeen tai päivityksestä äkillisen tilanteen vuoksi. Osastolla 5 B toimii haavakeskus.

Mitä työpäiviisi sisältyy?
Keskeisiä työtehtäviäsi ovat on leikkauspotilaan akuutin vaiheen hoidon suunnittelu ja toteutus, kuntoutumisen tukeminen ja lääkehoidon toteuttaminen. Sairaanhoitajan yhtenä keskeisenä alueena on potilaan hyvä kivunlievitys, joka tukee potilaan aktiivista kuntoutumista toimenpiteestä. Potilaan ja hänen läheisten tuki on erittäin merkittävä osa työtäsi. Toivomme, että kehität innostuneesti hoitotyötä.

Mitä odotamme sinulta?
Teemme nopeita päätöksiä, palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit niin tiimityöstä kuin itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja omaksumme nopeasti uusia toimintatapoja. Voit vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.
Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Sairaanhoitajamme Paulina ja Julia kertovat neljä syytä siihen, miksi Kanta-Hämeen keskussairaala on hyvä työpaikka sairaanhoitajalle: https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-sairaanhoitaja

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä 19.2.2023 mennessä. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2615,34 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta ja vuorotyöstä maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja hakuaikana. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

osastonhoitaja Merja Kairi p. 040 620 3089 // merja.kairi@omahame.fi, apulaisosastonhoitaja Kirsi Nieminen p. 040 527 5692 // kirsi.nieminen@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan