Sairaanhoitaja, kirurgian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, sykkiikö sydämesi erityisesti kirurgiselle hoitotyölle? Entä haluatko työskennellä osana moniammatillista huipputiimiä? Tyks Salon sairaalan kirurgian osasto hakee sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalla 1.8.- 31.12.2020.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä kokeneille että vasta aloitteleville kirurgisten potilaiden hoidosta kiinnostuneille hoitajille. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä kehittävää työotetta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus kirurgisesta hoitotyöstä sekä hyvä kotimaisten kielten hallinta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Alarakkola, p. 050 438 6090.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks Alueelliset toimipisteet, Tyks Salon sairaala
Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!