Skip to main content
test

Me Kivelän seniorikeskuksessa haluamme tehdä asukkaidemme arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Haemme Kivelän seniorikeskuksen osastolle 14 eli Villa Sebastianiin sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 31.10.20220 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Villa Sebastian on viehättävässä puutalossa sijaitseva 18-paikkainen ympärivuorokautinen yksikkö, jossa asukkaiden keski- ikä on yli 80 vuotta. Asukkaiden hoidon suunnittelu tapahtuu RAI-arvioinnin pohjalta ja kirjaamiseen käytämme Apotti- järjestelmää.

Sairaanhoitajana olet osaston hoitotyön asiantuntija, osallistuen myös perushoitoon. Toimit vastuuhoitajana asukkaasi hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Moniammatillisessa tiimissä pääset kehittämään asukkaiden arkea ja työyhteisön toimintaa. Osaston tiimiin kuuluu myös laitoshuolto, joka vastaa osaston siisteydestä ja ruokahuollosta. Kehittämisen kohteena meillä on erityisesti yhteisöllisyys ja asukkaiden tarkoituksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan.

Työ on kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Kivelän seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille ympärivuorokautista hoivaa, arviointi-, kuntoutus- ja LAH- toimintaa sekä päivätoimintaa suomen - ja ruotsin kielellä.

Mikäli sinulla on taitoa kohdata muistisairaita, toimia kuntoutumista edistävästi ja olet innostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, olet etsimämme henkilö. Olethan myös oma- aloitteinen ja motivoitunut toimimaan muuttuvassa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tehtävässä voi aloittaa 31.10.2022 tai sopimuksen mukaan.
Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kivelan-seniorikeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Harakka
osastonhoitaja
p. 050 582 0486

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus os.14

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat