test
Sairaanhoitaja, Kivenlahden terveysasema - Espoon kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa moniammatilliseen tiimityöhön Kivenlahden terveysasemalle.

Haluatko olla vaikuttamassa asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja olla mukana monipuolisessa terveysasematyössä.

Terveysasema tehtäviisi kuuluu vastaanottotyön lisäksi hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja digitaalisesti.
Tulet myös osaksi päivystystiimiämme. Terveydenedistämisen työtä saat tehdä pienessä työyhteisössä, jossa tiimihenki on tärkeä arvo.

Meille on tärkeää tarjota hyvä perehdytys ja huolehtia terveestä työilmapiiristä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaamme kyvykkäitä osaajia perusterveydenhuoltoon.

Työpaikan nimi: Kivenlahden terveysasema

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Työaika: 114h 45min/ 3vkoa, klo 7.45-16 yleisesti ja puhelinvuoroja myös klo 7-16.30 välillä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin suullista taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi mahdollisesti terveysasematyöstä sekä positiivista asiakaspalveluasennetta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15708

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi p. 09 81621/ vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat