Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Klaukkalan kotihoito, yli 6kk - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Oletko sairaanhoitaja, joka haluaa työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa? Haemme sairaanhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Klaukkalan kotihoitoon. Tule ensi kevääksi joukkoomme mahdollistamaan kotona asuville asiakkaille turvallinen ja laadukas elämä. Me haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työ on vastuullista ja monipuolista hoitotyötä sisältäen sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi asiakkaiden perushoitoa. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää.

Klaukkalassa toimii kolme pientiimiä, jossa kaikissa työskentelee lääkäri, sairaanhoitaja ja lähihoitajia. Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana tukien vastuuhoitajuutta. Teet tiivistä yhteistyötä kotihoidon lääkärin kanssa ja tiiminä työskentelet tiiviisti lähihoitajien kanssa. Asiakkaan hoitotyön suunnittelussa ja arvioinnissa meillä on käytössä RAI-toimintakykymittari. Koko tiimi toimii itse- ja yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Lisäksi meillä hyödynnetään teknologiaa kasvavassa määrin asiakkaiden hoidossa.

Voit olla konkari tai urasi alussa. Työssäsi hyödyt työkokemuksesta ikääntyneiden kanssa sekä kokemuksesta kuntouttavasta työotteesta. Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, moniammatillisen, osaavan sekä toimivan työyhteisön. Työ itsessään on mielenkiintoista sekä monipuolista, joka tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa.

Odotamme Sinulta, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat (140 op tulee olla suoritettuna).

Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. Kysy rohkeasti myös lisää! Kotihoidon esihenkilö Kati Vuori, puh. 050 497 1665, kati.vuori@keusote.fi.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (perhevapaa) 7.5.2024 asti. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiprosessiimme sekä näe vaadittavat luvat ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointisivustolta Avaa rekrytointisivu tästä.
Hakuaika päättyy 14.12.2023 klo 14.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Vaskomäentie, Nurmijärvi

Sinulle suositellut työpaikat