test

Sairaanhoitaja, Koivukaari

Hakuaika päättyy  3.10.2023 14:00

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Peräseinäjoelle Koivukaaren palveluasunnoille.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana. Työtehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisessa palvelukodissa. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti ja halutessasi työtehtäväsi voivat olla myös aamuvuoropainotteisia.

Koivukaaren palveluasunnot sijaitsee Peräseinäjoella Koivukaaren kauniissa ympäristössä, jossa on 23 ympärivuorokautista asukaspaikkaa sekä neljä intervallipaikkaa. Ympärivuorokautisessa asumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Myös arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Huom! Esihenkilön päätöksellä hakua jatkettu 3.10.2023 asti.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Seinäjoki 31.7.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Palvelukodin vastaava Minttu Timo
puh. 050 4386 521
Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny
puh. 040 6531 793
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan