Sairaanhoitaja, kolme tehtävää, Kotihoito - Oulun kaupunki

Tuiran hyvinvointikeskuksen kotihoidon Itä-Tuira-Pateniemen ja Länsi-Tuira-Kuivasjärven -yksiköissä on haettavana kolme SAIRAANHOITAJAN vakinaista tehtävää.

Kotihoidon sairaanhoitajan tehtävään kuuluu asiakkaan kotona tehtävää työtä, sisältäen kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua. Asiakkaalle tarjotaan yksilölliseen palvelutarpeeseen perustuvaa moniammatillista, osaavaa ja laadukasta palvelua. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan aktiivinen ja turvallinen kotona asuminen. Toiminnassamme on tärkeää kuntoutumista tukeva hoitotyö ja ohjaus, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja asiakkaan hyvä ravitsemus. Työ on itsenäistä ja monipuolista, osana moniammatillista tiimiä. Tarjoamme vaihtelevan työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Edellytämme kykyä työskennellä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja myönteisyyttä uuden teknologian hyödyntämisessä kotihoidossa. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ammatillista osaamista. Toivomme sinulla olevan kykyä ja halua kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä ja viedä eteenpäin uusia toimintatapoja yksiköissämme. Eduksi luetaan työkokemus kotihoidosta sekä tuntemus Oulun kaupungin palveluverkostosta ja ikäihmisten palveluista.

Työn hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11119/2020. Hakemukset on toimitettava 13.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat palveluesimies Leila Hiltunen, p. 044 703 5217, leila.hiltunen@ouka.fi ja palveluesimies Maija Hanhela, p. 044 703 6973, maija.l.hanhela@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Tuiran hyvinvointikeskus, Ikäihmisten palvelut, Itä-Tuira-Pateniemen ja Länsi-Tuira-Kuivasjärven kotihoito
Osoite: Kangastie 16, 90500 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.