Sairaanhoitaja, kolme tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupunginsairaala on perusterveydenhuollon sairaala, joka tarjoaa kuntalaisille akuuttisairaanhoitoa, kuntoutusta ja lyhytaikaista jatkohoitoa. Oulun Kaupunginsairaalassa on 293 potilaspaikkaa 11 eri osastolla.

Oulun kaupunginsairaalassa osastolla A2 on haettavana kolme SAIRAANHOITAJAN sijaisuutta.

Sijaisuudet alkavat 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan ja sijaisuuksien kesto on vähintään 31.12.2021 saakka. Työ on kolmivuorotyötä.

Tervetuloa osasto A2:n moniammatilliseen tiimiin töihin! Työ on monipuolista ja haastavaa akuuttia potilaiden oirehoitoa. Osasto A2 on palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osasto. Osastolla hoidetaan pääsääntöisesti syöpäpotilaita ja myös muita potilasryhmiä. Osana osaston toimintaa on kotisaattohoitorinki, joka mahdollistaa palliatiivisen ja saattohoidon kotiin. Tärkeintä on innostus palliatiiviseen hoitoon, rohkeus ja valmius kohdata potilaat ja perheet ja tukea heitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/316/2021 Hakemukset on toimitettava 8.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/sairaalahoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa osasto A2 palveluesmies Sirkka Viitanen, p. 044 703 5659 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.