Sairaanhoitaja, Könninkoto-Niittykoti Ilmajoki

Hakuaika päättyy  16.8.2024 14:00

Sairaanhoitajan vakituinen toimi, Könninkoto-Niittykodilla Ilmajoella.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Könninkoto-Niittykotiin Ilmajoelle. Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Könninkoto-Niittykoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on 48 asukkaan koti. Kodeissamme jokainen asukas kohdataan yksilönä, hänen arvojaan ja tottumuksiaan kunnioittaen. Työtehtäviisi kuuluvat sairaanhoitajan ja tiiminvetäjän tehtävät Könninkodolla, muistisairaiden ikäihmisten ympärivuorokautisessa palvelukodissa. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti ja halutessasi työvuorot voivat olla myös aamuvuoropainotteisia. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Toimintamme perustana on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen arki. Keskeisessä roolissa ovat arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi, saat vastuuta ja monipuolisen työn. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Marja-Leena Haapamäki

puh. 040 0631 728 (lomalla 1. - 28.7., sijaisena Heli Jyllilä)

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan