Sairaanhoitaja (konservatiivinen osastoalue) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee viittä (5) sairaanhoitajaa konservatiiviselle osastoalueelle 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävistä neljä (4) on toistaiseksi voimassa olevia ja ne sijoittuvat yletiimiin. Tehtävistä yksi (1) on määräaikainen ajalle 13.9.-12.12.2021 ja sijoittuu sisätiimiin.

Konservatiivinen osastoalue koostuu erikoissairaanhoidon neljästä eri tiimistä; sisätaudit, neuro- ja kardiologia, keuhkotaudit, hematologia sekä yletiimistä, joka on perusterveydenhuollon 20-paikkainen yleislääketieteen akuuttiosasto.

Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajana pääset myös työskentelemään tiimivastaavan tehtävissä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Koemme tärkeänä hyvän työilmapiirin ja yhteen hiilen puhaltamisen, potilaat edellä.

Konservatiivisella alueella on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Voit vaikuttaa työvuorosuunnitteluun ja on mahdollisuus tehdä suunnitellusti myös 12-tuntisia työpäiviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Myös sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa (sairaanhoitajaopiskelija voi työskennellä laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön sijaisena, jos hän on suorittanut 140 opintopistettä 210 opintopisteen tutkinnostaan). Lisäksi edellytetään voimassa olevat LOVe-lääkeluvat.

Voimme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Taina Hannula, puh. 040 3598478, taina.hannula@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat